Etterutdanning

Dagene er kommet!

Har gledet meg lenge til å ta etterutdanning og fordypning av muskelsone terapi! Til helgen er det til Oslo å ha fire dager fordypning – skal dit igjen til nyåret og fullføre.

Utrolig spennende med å arbeide med muskelsoner på bena for det kan vær fin for mennesker som har skjelett og muskelplager og f.eks fordøyelsesbesvær. Behandlingsformen kan avspenne stramme muskler, muligens rette opp skjeve ryggvirvler og hofter i feilposisjon….ja. Kan være til hjelp for de som har hatt plager over lengre tid. Kronisk eller akutt tilfelle.

Hva er muskelsoneterapi? Føttene har også reflekssoner som går til kroppens muskler og skjelett. Ved hjelp av stimulering ved trykk og massasje på disse sonene, kan man påvirke de relevante musklene, ryggsøylen og andre ben + organene som er relatert til musklene, og dermed hjelpe til å opprettholde balansen kroppen trenger.

Spennende, ikke sant!?

Blir nok ikke det siste kurset jeg gjør – er så mye interessant å lære!

Ha en flott dag

Legg igjen en kommentar