Etterutdanning ll

Forventningene ble innfridd!

Hadde gledet meg lenge til å ta etterutdanning og fordypning av muskelsoneterapi! I helgen var jeg i Oslo på fire dagers kurs. Så spennende å lære nye teknikker og ikke minst kjenne behandlingen på egen kropp! Dette er teknikker og en behandlingsform som går dypere og mer presist inn i problemstillingen og dermed enklere å komme i mål for en helhetlig balanse. Det er også fine teknikker å bruke sammen med tradisjonell fotsoneterapi og øreakupunktur.

Jeg er allerede i gang og bruker teknikkene i behandlingen og de som har fått det testet ut sier det er en annerledes men en fin opplevelse. 😊

`Hva er muskelsoneterapi? Føttene har også reflekssoner som går til kroppens muskler og skjelett. Ved hjelp av stimulering ved trykk og massasje på disse sonene, kan man påvirke de relevante musklene, ryggsøylen og andre ben + organene som er relatert til musklene, og dermed hjelpe til å opprettholde balansen kroppen trenger`

Spennende, ikke sant!?

Legg igjen en kommentar