Siste del av etterutdanningskurset i muskulær soneterapi

 


Da bærer det av sted til Oslo igjen i helgen med siste del av etterutdanningskurset, og denne gangen er det fokus på meridianblokkeringer. Dette verktøyet er et godt supplement til soneterapien – men hva er meridianblokkeringer da?  Når det oppstår blokkeringer i en meridian, så vil det resultere i at opptaket og transporten av qi(chi), energien i kroppen, ikke blir optimal. Når flyten av qi forstyrres eller svekkes så kan sykdom oppstå.

Vi har ulike meridianer i kroppen som er koblet opp mot ulike organer, og også mot livsområder og følelser. Hvis vi får en blokkering eller stagnasjoner  i f.eks. lungemeridian, så kan dette føre til at lungene ikke får tilstrekkelig med qi, og transportering blir svekket. Dette kan så lede til at resten av kroppens celler ikke får riktig mengde oksygen og kan risikere en allment svekket helsetilstand.

Foreleser på dette kurset er Christian Slot. En fantastisk dyktig terapeut og fin person, med mye viten! Jeg vet at jeg vil komme hjem med mye nyttig arbeide jeg kan gi videre til mine pasienter -og jeg gleder meg utrolig mye til å komme i gang.

Legg igjen en kommentar