Utdanning

 

 

Da bærer det av sted til Fetsund førstkommende helg!

Dette har jeg gledet meg til ei god stund nå.

Jeg skal utdanne meg til en NADA utøver ved siden av muskulærsoneterapi/ soneterapi og øreakupunktur.
Hva er NADA protokollen: (National Acupuncture Detoxification  Assistance) og er et internasjonalt program brukt i mange land.
– benyttes som et supplement i personlighetsutvikling – og endringsprogram (avrusning: skjelvinger, svetting, diaré, verk, hodepine, hjerteklapp, kvalme) eller ved traume og psykoterapi (uro, angst, depresjon, irritasjon, aggresjon, mareritt, panikkanfall, søvnløshet)
Det har vært mye kontrollert forskning og testing av teknikken innenfor psykiatrien, rus og kriminalomsorgen siden 1970 og med gode resultater: blant annet avtok angst og depresjon + trang til rus og medikamenter.
Behandlingen: 5 nåler i hvert øret i rundt 30min og over i en periode etter ønske fra pasient.
NADA – protokollen kombinerer vestlig og østlig medisin i sitt program; vestlig terapiprogram og østlig medisinske metoder som akupunktur, massasje, urter o.l. for å lindre fysiske, psykiske og kroppslige ubehag og smerter.
Jeg ser på dette som et ekstra supplement eller tilbud ved siden av muskulær soneterapi som er med på å avspenne spente muskler – og generelt ved soneterapien som kan bedre sirkulasjonen i kroppen og bedre pusten.
Jeg gleder meg stort!

 

Legg igjen en kommentar