Noen årsaker til en urolig – sliten kropp

1) `stress`- du har altfor mange oppdrag hver dag og i tillegg til en hektisk jobb; barn som skal hit og dit – og er meget god på Multitasking!
Dette gjør kroppen og sinnet IKKE en god tjeneste! Tvert om!
<visste du at over lengre tid med høyt tempo vil gi deg kortpustethet, høy puls og dårlig søvnkvalitet?  Ikke nok med det- her er flere symptomer relatert til det`stress`
2) Sykdommer/plager = akutt eller kronisk, spiller egentlig ikke så stor rolle. Sykdom og andre plager er tegn på at kroppen er i ubalanse og prøver å kommunisere med oss. Ulempen med kronisk tilstand er at det pågått over en lengre periode og vil da naturlig ta lengre tid å reparere. Symptomene for sykdom eller andre plager er et svekket immunforsvar og en fellesbetegnelse på forstyrrelser i kroppens normale funksjoner. Vanlige symptomer her: infeksjoner, smerter generelt, muskelplager og skjelettplager, dårlig søvnkvalitet, nerveplager etc.
3) Fysiske – psykiske traumer = opplevde traumer som for eksempel hard påkjenning på kroppen ved et kraftig fall eller slag / mentalt-fysisk som ved overgrep; har kroppen vår en tendens og evne til å blokkere ute hendelsene for å overleve hverdagen. Hendelsenes minner lagres i kroppen og får vi ikke blitt kvitt dem(eks.ved prat) vil det til slutt gå ut over kroppen. Symptomer som: en smertefull kropp, hodepiner, klumpfølelsen i magen, søvnproblem, angst, depresjon m.m. *Under denne kategorien er ofte kroniske lidelser under.
HVA KAN SONETERAPI _ MUSKULÆRSONETERAPI OG ØREAKUPUNKTUR BIDRA MED I DISSE SITUASJONENE
– å løse opp blokkeringer i kroppen og dermed resulterer i at spenninger løses opp, sirkulasjonen forbedres og utskillelse av avfallsstoffer øker – stimulerer kroppen til å hjelpe seg selv og opprettholde en balanse mellom den fysiske kropp og det mentale ved trykkmassasje og hold på punkter på bena dine som representerer hele kroppen i miniatyr  utgave – vil jeg som terapeut gi din kropp via nervesystemet, beskjed om hvor problemet ligger og hvor det skal jobbes for å rettes opp. Det kan være muskelrelatert, lymfesystemet, hormonsystemet, fordøyelsen m.m.
Min jobb som terapeut og i samarbeid med deg, er å arbeide innenfor vestlig og østlig medisin og hjelpe din kropp med å hjelpe seg selv = en helhetlig forståelse.  Det krever også noe selvarbeid etter en behandling for ett best resultat.
BEHANDLINGSFORMER HOS MEG:
*Muskulærsoneterapi: mot skjelett og muskelplager.
*Soneterapi: tradisjonell kinesisk medisin og fin mot alle typer symptomer og plager.
*Øreakupunktur: fin mot alle typer plager.
*NADA øreakupunktur: fin mot stress, tretthet, avhengigheter, følelsesregisteret og immunssystemet.

Legg igjen en kommentar