Terapeuten

 

 

Hei!

Mitt navn er Hege Sakseid og jeg startet min nye karriere i 2015. Jeg har alltid vært i arbeid med og for mennesker i service bransjen men det var innenfor det kreative markedet. Gamle yrket mitt ble så krevende for meg at kroppen stoppet helt opp av overarbeid og jeg ble tvungen til å endre livssituasjon – noe jeg er meget takknemlig for i dag og endelig i et yrke med stor verdi.

– Jeg gikk noen uker hos en soneterapeut og allerede ved første behandling merket jeg en mer lettethetsfølelse i meg; pustet bedre, sov bedre. Gledet meg for hver time etter det. Kjente mer og mer at kroppen min ´falt på plass´og anspente muskler slappet mer av, stresset roet seg, klumpen i magen forsvant og jeg ble rett og slett mer rakrygget.

Jeg ble klar for en ny epoke! Det var her jeg fant min nye fremtidsjobb;

Gikk på IFH  (Institutt for Helhetsmedisin) i Bergen som er en godkjent fagskole. Her ble jeg kjent med østlig og vestlig forståelse innen kroppens anatomi, helse/medisin og ernæring, fysiologi, øreakupunktur og reflekssoner + etikk . Jeg fant min nisje. Kunne ikke vært mer fornøyd med valget mitt og her jeg sitter i dag! Lærer noe nytt hele tiden og videreutvikler meg.

Jeg har videreutdannet meg som muskulær soneterapeut og som NADA utøver. NADA programmet og soneterapien tror jeg kan bli en fin kombinasjon for å avspenne en sliten vond kropp til å komme til hektene igjen for å ta fatt i livet igjen. (info under Behandlinger)


´Stress´ påvirker kroppen vår mye  –  fysisk i muskler og skjelett og mange andre symptomer relatert til indre ´stress´ Andre måter å kjenne symptomer på kan være at det har vært for mye påkjenninger opp gjennom livet og kroppen blir da fort sliten og vond. Det er viktig og bearbeide gamle påkjenninger for å komme videre – her kan jeg snakke av erfaring.

Vi trenger alle pleie en gang og to i livet. Er det nå du har behov for din pleie?


Er like fascinert for hver pasients utvikling og endringer ved bruk av soneterapi, og det gleder meg stort over å kunne drive med det jeg gjør akkurat nå.

– Takk for at Du støtter meg og min klinikk –